Konsert med ÅSE KLEVELAND  
Oppvarming ved Kvitanesen
Årets Husmannstovetreff i Kvemmadokkje vert laurdag 14.juli 2018.

 KJØP BILLETT 


ÅSE KLEVELAND med band

"Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring plaTedebuterte og markerte seg på Ti i skuddet-listene, med «A Hard Rain's A-gonna Fall» av Bob Dylan. Nå utfordrer hun seg selv på nytt, og lover «minst 25% mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk. Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter. Med seg på denne konserten har hun et musikalsk stjernelag av et band. 

Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. Fra Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, Notodden Bluesfestival, hyllestkonsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers eller i borggården på Baroniet i Rosendal."

Me gler oss til å høyra Åse på utescena i tunet på Kvemmadokkje Husmannsplass!

Medverkande:

Åse Kleveland

Band


KVITANESEN med ANDREAS LJONESKvitanesen, òg kjend som ulvikjen Torbjørn Ljones busett på Lillehammer, er ein velkjend kåsør i Hardanger. Han tek med seg eigne tekstar som er fulle av humor og underfundige formuleringar om livet. I tillegg vert eldste sonen hans, Andreas Ljones, med som musikalsk fylgje. Andreas er ein av dei fremste folkemusikarane i landet og trakterer opptil fleire instrument, mellom anna fele, hardingfele og munnharpe.Våre støttespelarar

undefined


Kvemmadokkje
Video frå Kvemmadokkje
Presentasjonsvideo
Video frå Kvemmadokkje Husmannsplass
Arrangement1ENGLISH VIDEO
Video presentation of Kvemmadokkje
billett
Bestill billett
Billettar til komande arrangement
Overnatting1
Overnatting
Bu og overnatt på husmannsplassen

Sjå kontaktinformasjon

E-post: post@kvemmadokkje.no

Telefon:
56 52 62 70 / 915 87 738