2017 - POLKABJORN OG KLEINE HEINE  m/gjest
Hardanger Spelemannslag
Årets Husmannstovetreff i Kvemmadokkje vert laurdag 15.juli 2017. Det vert variert underhalding med høg stemningsfaktor!

Hovudartist vert Polkabjørn & Kleine Heine med gjest. Oppvarminga står Hardanger spelemannslag for med spel, song og dans. I tillegg vert dei ei overrasking - så her er det mykje å gleda seg til. Kan hende det vert litt action frå oven òg. Den som kjem får sjå...

 KJØP BILLETT 

undefined

 

Polkabjørn & Kleine Heine m/gjest

"En deltagelse på Jodlerfest i Huttwil, Sveits, sommeren 2007 resulterte i duoen Polkabjørn & Kleine Heine. 10 år seinere har de nok sine beste år bak seg, med opptredener for både konge, utenriksministar og fillefrans, foruten å blitt stjerner i en NRK-dokumentar om seg selv. De har også rukket å bli kjent som kanskje det mest usannsynelige oppvarmingsbandet i nyere tid, med oppvarmingsjobber for A-HA, MODS, Deana Martin, Katzenjammer og SKI VM 2011.

Virtuosen Kleine Heine er kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv. Polkabjørn er ikke bare Nord-Europas beste jodler, men har også blitt en anstendig strupesanger etter å ha gått i lære hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu.

Kvelden vil by på et meget variert repertoar med jodling fra både Tyskland, Sveits og Østerriket i tillegg til mongolsk strupesang, undergangsblues og viser fra lirekassen.

Med en musikk som tærer på både publikum og utøvere er det et under at Polkabjørn & Kleine Heine fremdeles er aktive, gå derfor ikke glipp av denne sjansen til å se de live."


Medverkande:

Bjørn Tomren

Heine Bugge


HARDANGER SPELEMANNSLAG

Laget er ein vital 69-åring med lange tradisjonar. I Kvemmadokkje
vil dei visa litt av det dei har på repertoaret. Dei kjem frå Landskappleiken på Røros helga før, så denne gjengen er på topp når dei gjestar Kvemmadokkje. Med nokre av landet sine beste innanfor sin sjanger vil det her verta musikalske perler for publikum. Den nyslegne kommandøren Knut Hamre kjem, Rannveig Djønne kjem, dansaren Torkjell L. Børsheim syner halling, i tillegg deltek fleire unge og eldre i laget.


Våre støttespelarar

undefined


Kvemmadokkje
Video frå Kvemmadokkje
Presentasjonsvideo
Video frå Kvemmadokkje Husmannsplass
Arrangement1ENGLISH VIDEO
Video presentation of Kvemmadokkje
billett
Bestill billett
Billettar til komande arrangement
Overnatting1
Overnatting
Bu og overnatt på husmannsplassen

Sjå kontaktinformasjon

E-post: post@kvemmadokkje.no

Telefon:
56 52 62 70 / 915 87 738